Primăvara nu aduce cu ea doar zile însorite, ci și variații bruște de temperatură. Așa se face că, iată, nici acum nu scăpăm de răceli și faringite, însoțite de dureri în gât, nas înfundat, rinoree, strănut. Iar dacă pe parcursul iernii am mai apelat la medicamente pentru a calma aceste simptome, măcar acum, când natura revine la viață, să ne tratăm prin mijloace blânde, dar foarte eficiente datorită puterii binefăcătoare a plantelor medicinale.

Uleiurile din plante — balsam pentru gât
Durerea de gât este cel mai frecvent simptom al infecțiilor respiratorii. În majoritatea cazurilor, este vorba despre o inflamare dureroasă a amigdalelor și faringelui. Principalele cauze ale durerilor de gât sunt infecțiile cu virusuri, bacterii sau factorii agresivi precum respirația pe gură, poluarea, chimicalele. Când agenții patogeni ajung la nivelul gâtului, iar imunitatea noastră este slăbită, demarează procesul de inflamare. Dilatarea vaselor de sânge de la nivelul mucoasei determină apariția edemului. Din această cauză apar senzațiile de mâncărime în gât, de uscăciune a gurii și gâtului, roșeața. Pe măsură ce virusurile sau bacteriile încep lupta cu mucoasa locală și celulele imunitare, apar leziuni ale mucoasei care determină durere, dificultăți la înghițire și vorbire.


Ce putem face?
1.Să protejăm și să umidificăm mucoasa
2.Să stimulăm imunitatea și să învingem virusurile și bacteriile
3.Să oprim inflamația și să îndepărtăm durerea
4.Să stimulăm procesul de regenerare

Soluția naturală care îndeplinește toate aceste proprietăți o reprezintă uleiurile din 3 plante medicinale: gălbenelele, cătina și bergamota.
1.Uleiul de gălbenele — are efect antiinflamator și acțiune antialergică. Reduce durerea, oprește răspândirea infecției, reduce mâncărimea, îndepărtează disconfortul la înghițire și accelerează procesul de vindecare.
2.Uleiul de cătină — are efect antibacterian și antiinflamator, stimulează procesul de regenerare. Acționează asupra bacteriilor, reduce durerea și răspândirea infecției, reduce edemul, senzația de mâncărime, îndepărtează disconfortul la înghițire.
3.Uleiul de bergamotă — stimulează imunitatea și acționează ca un agent de răcire. Reduce disconfortul la nivel local și accelerează procesul de regenerare.

Un produs 100% natural care conține cele trei ingrediente din plante este Faringospray de la GTS Solution

 

Este un pulverizator natural pentru îngrijirea cavității orale și a gâtului în caz de inflamare. Are un efect de calmare a durerii de gât, a senzației de uscăciune, mâncărime și a dificultății la înghițire. Faringospray nu conține gaz și poate fi folosit în siguranță de toți membrii familiei, inclusiv în cazul copiilor peste 2 ani și pacienților cu astm.
Faringospray poate fi achiziționat de aici.


Desfundă nasul rapid, fără a vătăma mucoasa
Nasul înfundat reprezintă un alt simptom sâcâitor atunci când suntem răciți. Știați că rinita (nasul înfundat) este cea mai comună afecțiune din lume? Rinita este înregistrată în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai răspândită boală la nivel mondial. Senzația de obtrucție la nivel nazal apare din cauza inflamării mucoasei respiratorii. Rinita nu este deloc o problemă banală, ea se asociază cu respirație dificilă, dureri de cap, oboseală, scăderea capacității de concentrare. Ba chiar, din cauza obstrucției nazale se poate ajunge la complicații precum sinuzita, otita, bronșita sau pneumonia. Pentru a se evita aceste probleme este foarte important să tratăm corespunzător rinita.

Ce putem face?

1.Să îmbunătățim microcirculația locală
2.Să învingem virusurile și bacteriile
3.Să stimulăm procesul de vindecare
4.Să nu distrugem cilii de la nivelul mucoasei

O formulă unică, alcătuită din uleiuri și tincturi din plante, poate rezolva toate aceste probleme. Iată care sunt ingredientele naturale eficiente în caz de rinită:
—Uleiul de cătină — are acțiune antivirală și antibacteriană și efect antiinflamator. Învinge agenții patogeni care provoacă rinita, reduce simptomele rinitei, stimulează procesul de vindecare a mucoasei.
—Uleiul de eucalipt — are acțiune antivirală și efect decongestionant. Desfundă nasul rapid.
—Uleiul de pin — stimulează procesul de vindecare și ajută la desfundarea nasului.
—Uleiul de mentă — reduce simptomele rinitei.
—Tinctura de gălbenele — are acțiune antivirală și antibacteriană, protejează mucoasa nazală și stimulează procesul de refacere a acesteia.
—Tinctura de echinacea — stimulează imunitatea locală și are un efect puternic în refacerea mucoasei.

Un produs unic în România, care conține această combinație perfectă de ingrediente naturale, este Rinogel Spray de la GTS Solution.

Acest produs îmbunătățește respirația nazală, învinge virusurile și bacteriile, fără a vătăma mucoasa și fără a afecta activitatea cililor nazali. Acest lucru este posibil datorită compoziției unice pe bază de gel solubil în apă. Este recomandat pentru adulți și copii cu vârsta de peste 3 ani. Spre deosebire de alte produse pentru desfundarea nasului, Rinogel Spray nu creează dependență, poate fi folosit pe termen lung fără efecte secundare (rinită atrofică) și poate fi folosit în siguranță pentru copii.
Rinogel Spray poate fi achiziționat de aici.

Despre GTS Solution
GTS Solution identifică și furnizează soluții medicale inovatoare pentru îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate a pacienților.
Mai multe detalii pe www.gotosolution.com